Alla inlägg den 28 april 2013

Av happyworkaholic - 28 april 2013 16:47

Ja det har det varit :) Fredagen spenderade vi hemma i lugn och ro. Kinamat och slöande i soffan framför tvn :)

I lördags begav vi oss hem till mamma och pappa nästan direkt efter vi stigit upp. De hade som projekt i helgen att göra parkeringsplatser till bilarna och till traktorn och släpet. En vid huset och en bak vid lagret.
Härligt väder med sol, vilket uppskattades när man skulle vara ute hela dagen ;)
Tias hjälpte till och jag och Elina tittade på och var sällskapliga :) Elina passade även på att ta en härlig tupplur utomhus i vagnen på nästan två timmar- trots att det kördes med hjullastare, grävmaskin och motorsåg sidan om :)

När hon vaknade åkte vi med mamma till Vellingeblomman för att handla jord och örter, och sen vidare till Maxi för att handla mat till kvällen.

Eftersom det var så fint väder blev det grillning och då fick vi sällskap av mormor, farmor och farfar också :) Massa god mat- precis som vanligt :)

Begav oss hemåt vid halv nio för att få Elina i säng i hyfsad tid. Tias begav sig hem till Martin för lite grabbkväll och film och jag passade på att njuta av att ha hela soffan för mig själv :P
Slötittade på en halvbra film och sen vid elva gjorde jag Elina sällskap och kröp ner under täcket.

Vaknade vid sju när Elina tyckte att det var dags att sluta sova. Gav henne välling och kröp ner i sängen en stund till medan hon åt. Tias låg som en klubbad säl på sin sida och tyckte inte alls att det var dags att stiga upp. Zzz...
Bebis tar dock ingen hänsyn till att pappa kom hem halv tre på natten ;)

Steg upp, duschade, klädde på Elina, gav henne gröt, och sen körde vi hem till mamma och pappa igen för att fortsätta med det vi höll på med igår.

Sitter och degar i soffan och tittar på hoppningen på tv medan Elina sover i vagnen där ute. Tar på allas krafter att vara utomhus hela dagen :)

Ovido - Quiz & Flashcards