Alla inlägg den 4 september 2011

Av happyworkaholic - 4 september 2011 10:00

Har haft ett litet stör i sovrummet i natt (nej det var inte Tias) som inte alls tyckt att vi behövde sova, det är ju mycket roligare att leka! Han har hämtat leksaker, klädrollern, gosedjur, klädhängare- ja allt han kunde komma åt. Jäkla busfrö! :) Fick i alla fall honom till att somna en stund till vid halv fem, och han sov faktiskt ända till kl åtta (wow!). Härligt en söndag morgon när man inte kom i säng förrän vid halv två kvällen innan :/ Men men, svårt att bli riktigt arg på honom för han är så söt när han kommer och myser in sig intill en (jodå han vet precis hur han ska charma en) ;)


Svårt att vara arg någon längre stund...


Nu håller vi på att göra oss i ordning här hemma, ska köpa lite bullar och bege oss bort till Gittan och Lasse för lite frukost/förmiddagsfika :) Efter det styr vi kompasserna mot Vellingeblomman för att spana in deras kattmässa/katthelg. Brukar komma dit en hel del ovanliga kattraser där och det är alltid spännande att gå och titta på :) Sen vi fick hem det lilla prickiga monstret så har intresset för andra hårbollar faktiskt vuxit en hel del. Speciellt för Bengaler (så klart) och även för Devon Rex. Det är verkligen speciella kattraser, riktigt härliga :)


Det där med kattungar är alltid farligt, de är ju så jäkla söta! :s


I fredags åkte jag hem till mamma o pappa efter jobb för att ta ut hundarna och ge Vamp mat. När jag var klar med allt satt hon fint utanför bilen och väntade på att vi skulle åka någonstan :) haha. Svårt att säga nej till de bedjande ögonen så hon fick följa med in till stan. Åkte hem till Gittan som låg i trädgården och solade (som om hon behövde bli brunare. haha). Väldigt spännande att vara på nytt ställe så det var bus för hela slanten från det att vi kom tills vi åkte därifrån tre timmar senare :) Lillfisen somnade som en stock så fort vi startade bilen (precis som alla andra barn) och hon låg så fint i bilen medan vi sprang in på Maxi och handlade. Duktig liten tjej :) Sen åkte vi hem till mamma o pappa igen och så passade vi på att grilla med dem och mormor. Det var ju riktigt grillväder så det gick ju inte att låta bli :)


Gittan hade ben hemma hos sig. Mums! 


Igår var det en ganska lugn dag. Vi åkte in till Biltema för att lämna tillbaka en sak som Tias hade köpt innan i veckan men som inte fungerade till det han skulle ha den till. Kan säga att jag har aldrig sett så mycket folk på Svågertorp! Det var kö överallt och i stort sett alla parkeringarna var fulla   Vi skyndade oss (så gott det gick) in på Biltema och sen körde vi hem igen. Kvällen bestod av tvätt, tvätt och åter tvätt (wohoo...).

Tias satt vid datorn och spelade med de andra grabbarna och jag begav mig ut på promenad tillsammans med Emma :) Var ute i över en timme, helt underbart härligt väder! :) 

När jag kom tillbaka hem var klockan lite över elva. Vi bar upp all tvätten och sen satte vi oss i soffan och kollade på CSI maraton till klockan var typ halv två. Då kände jag att sängen kallade på mig.


Nä nu ska vi bege oss bort och köpa bullar. Ha en härlig söndag :)


Tjingeling!   

        

Ovido - Quiz & Flashcards