Alla inlägg den 13 februari 2013

Av happyworkaholic - 13 februari 2013 12:08

Ja idag är det verkligen full rulle här hemma.
Började med ett besök på vc med Elina. Hennes öga har fortfarande inte blivit bra så nu tog de en odling på det för att ta reda på vad det är för infektion hon har. Trots att hon inte sovit på vägen dit så var hon en riktig solstråle under hela besöket :) Charmade alla damerna inne på provtagningen ;)

När man tittade ut genom fönstret i morse så såg det ruskigt kallt ut!
Frost på alla träden och sådär molnigt och lite disigt :s Men det var som tur var inte lika kallt som det såg ut att vara :) Frisk luft och en härlig promenad till och från vc blev det :)

Kom hem för en stund sen och hann knappt lägga ner Elina i vaggan innan hon sov som en stock :) Sötfis <3
Så nu passar jag på att slappa en liten stund och sen ska jag ta tag i disken i köket. Vårt fina, fina, fina kök!! :D :D

Klockan två ska vi vara på Bilprovningen och besiktiga bilen (håll tummarna för att den går igenom utan anmärkningar!) och efter det kör vi ut till mamma och pappa för att ta ut hundarna på promenad och fixa till hästarna i stallet. Mamma jobbar heldag och sen skulle hon på konsert ikväll, och pappa är uppe i Ullared och jobbar igen. Så då får jag och Elina rycka in och fixa djuren :)

Tias kommer och hämtar Elina när han slutar för det är styrelsemöte klockan sex i Vellinge så då behöver jag vara barnfri (även om hon skötte sig väldigt bra sist när hon var med) :)
Och efter mötet är det soffan som gäller för då börjar den nya säsongen av Grey's Anatomy :P
Jonna har ju inte kanal5 så hon och Jill kommer och gör oss sällskap :)

Nä nu är det slutpausat, dags att ta tag i något vettigt ;)

Ovido - Quiz & Flashcards