Alla inlägg den 13 februari 2011

Av happyworkaholic - 13 februari 2011 17:33

Hade sett fram emot en skön sovmorgon, men tji fick jag! Vaknade kvart över åtta och kunde inte somna om igen. Låg bara och vände och vred på mig tills jag gav upp och steg upp istället   


Käkade frukost och tittade lite på tv medans Tias spelade dataspel. Sen blev jag rastlös som bara den och kände att jag var tvungen att göra någonting istället för att bara sitta i soffan och dega. Tias skulle till Biltema och köpa lite grejer han behövde för att laga Apas bil, så vi gjorde oss i ordning och begav oss ner till bilen. 


  


Precis när vi skulle köra hemifrån fick jag ett sms från Alexandra (hade skickat ett sms till henne innan och frågat om hon ville ut och gå) där hon skrev att hon inte visste hur deras dag såg ut än för de skulle kanske iväg och hälsa på hennes mamma. De försökte bara hitta en bil de kunde låna för att ta sig dit. Eftersom jag inte skulle göra någonting speciellt idag så erbjöd jag dem att låna min bil :)

Vi körde bort till dem och hämtade upp Sebbe så han kunde hjälpa Tias tömma bagaget som var ockuperat av mina sommardäck. Sen fick han nycklarna och jag och Tias begav oss in till malmö :)


När vi kom tillbaka till trelleborg igen så körde vi bort till Jonny och Anna eftersom Apa skulle komma dit med sin bil så Tias kunde börja mecka. Anna och Jonny satt och nördade sig vid vars en dator ;) så det blev lite bus med Lakritz och sen körde jag hem för att byta om och träffa Emma. Vi hade bestämt att vi skulle ta en långpromenad och snacka skit   


Var ute och gick i ca 1,5 timme så det blev en bra sträcka :) Nu sitter jag och zappar mellan alla dåliga program på tv, och väntar på att Tias ska komma hem. 


Tjingeling!

Ovido - Quiz & Flashcards