Alla inlägg den 23 februari 2011

Av happyworkaholic - 23 februari 2011 21:08

Så var det onsdag igen. Jag gillar onsdagar :) Det innebär att det är kort dag på jobb, slutar redan klockan ett. Wohoo!


Vaknade ju upp till ett snötäckt vinteland i morse, till mångas stora besvikelse. Jag bryr mig inte särskillt mycket. Har ju visserligen varit en lång vinter så det hade ju varit skönt om det börjat bli lite varmare, men jag kan samtidigt inte låta bli att tycka att det är mysigt att dra på sig termobyxorna och se flingorna falla utanför fönsterna :) Jag har alltid varit en vintermänniska och det kommer jag nog alltid vara. Visst det blir lite trafikkaos och så men det är ju bara för att folk har så jäkla bråttom. Stig upp lite tidigare istället så slipper man stressa och hamna i diket.


När jag kom hem idag så åt jag lite rester från igår, och sen slängde jag mig i soffan och tittade lite på tv. Låg och funderade lite på hur jag ska kunna förändra/förnya lite här hemma. Helst utan att det kostar en halv förmögenhet ;) Får se vad jag kan komma på. Kanske sitter det någon med några bra tips. De tas tacksamt emot i så fall ;)


När klockan var strax efter fyra så bytade jag om och vandrade bort till träningen :)   

Träffade Kalle på vägen dit. Var typ hundra år sedan (känns det som i alla fall) sen jag träffade honom. Stod och snackade om lite allt möjligt en stund och sen fortsatte vi på vars ett håll. Var ett bra träningspass idag. Flöt på hyfsat lätt och kändes bra i kroppen. Har blivit helt kär i typ alla Markoolios låtar :P de är verkligen superbra att träna till!! Har precis de rätta takterna och man blir verkligen peppar att trampa vidare fastän mjölksyran kommer krypande i kroppen. Markoolio-min nya idol :P haha

På vägen hem gick jag in om och sa hej till mormor :) hon hade stickat en jättefin mössa till mig som matchar halsduken jag fått av henne innan. Plus att hon höll på med ett par fingerfria vantar som också matchar. Kommer bli kanontjusigt! :) Hon är kanon min mormor!   


Tappade upp ett varmt bad när jag kom hem. Har kommit på att träningsvärken inte blir lika hemsk om man tar ett bad efter träningen. Plus att det är ganska skönt också :) men fy vad trött man blir! Höll nästan på att somna :s Zzz....


Ligger i soffan och kollar på efterlyst nu. Tias sitter vid datorn och nördar sig med Jonny och Henke- som vanligt ;) Tror att jag ska ta och krypa till kojs om en stund, känner mig smått trött.


Tjingeling!

Ovido - Quiz & Flashcards