Alla inlägg den 2 juni 2013

Av happyworkaholic - 2 juni 2013 00:39

Jepp, en helkväll i Skurup bjöd denna lördagen på :)

Körde hem till mamma & pappa strax efter fyra. Lämnade över lilltrollet till pappa och gick ut i stallet för att snabbfixa och ta in hästarna så det var klart när mamma kom hem från jobb.

När alla var på plats och klara begav vi oss mot Skurup för att äta middag hos Niklas & Theresa :) De bjöd på balkonggrillat- mycket gott :)

När vi ätit begav vi oss bort till Folkhögskolans område där musikfestivalen skulle vara. Vi hade siktat in oss först och främst på Anna Hertzman och sen även på Angelina Darland (and the moonshine brothers), countrytjejen som var med i The Voice.
Anna Hertzman var lika bra som vanligt, bjuder verkligen på sig själv när hon uppträder :)) Och den andra tjejen och hennes band var också bra, fick verkligen med sig publiken :)

Allting som serverades/såldes var vegetarisk och/eller ekologiskt, allt för att värna om miljön. Helt okej tanke men det blir tyvärr inte alltid så bra i praktiken :s Deras ekologiska coca cola var nog något av det vidrigaste jag någonsin smakat :s Usch och fy!!
Men maten såg helt okej ut :)

Elina hade fått låna hörselskydd av Alexandra så hon skulle slippa den höga musiken- tack så mycket! :)
Satte på henne dem och gav henne välling när vi kom fram och så fort musiken började spela så somnade hon i vagnen :) Brydde sig inte ett dugg om varken hörselskydden eller musiken :)

Hon vaknade till en stund på slutet så då fick hon vara uppe först med mig och sen med pappa/morfar :)
Somnade i bilen på vägen hem och nu nannar hon gott i sin säng :)

Ovido - Quiz & Flashcards