Alla inlägg den 8 juni 2013

Av happyworkaholic - 8 juni 2013 21:54

Började dagen med att vandra bort till Söderslättshallen för att titta på alla katterna (kattutställning denna helgen). Var ju bengalspecial och allt idag så lite extra kul :)
Ullis var som vanligt på plats, mitt i smeten och fullt upptagen med att fotografera, dela ut priser, prata med domarna och se på när Idaho kammade hem pris efter pris ;) Man får vara glad om man lyckas med att hälsa på henne i farten :p haha

En lite längre pratstund lyckades vi istället få med Nine-Marie som den här gången hade med sig sin Sheldon :) En fin och härlig kille med väldigt mycket att säga till om när han kommer ut ur buren ;) hehe. Elina tyckte han var jätterolig som pratade så- antagligen mycket roligare än han tyckte hon var med sitt viftade ;) haha

När vi tittat på ett par bedömningar, pratat lite strunt och tittat rundor på katter och utställare så somnade Elina och vi tog en promenad i det fina vädret, och sen vandrade vi hem igen :)

Väl hemma satte jag igång att laga lite mat som skulle stoppas i frysen. Nu när vi båda ska jobba så kan det vara bra att ha färdiga rätter om man är extra trött någon kväll. Lätt att bara ta fram och värma :)
Matlagning, lite tvättande och en maskin disk hanns det med innan det var dags att göra sig i ordning för Johnnys kalas/Annas examensfirande :)

En trevlig kväll med grillade hamburgare, massa barnbus!! och allmänt snackande :))

Vandrade hemåt vid halv nio, fortfarande härligt väder ute :)) Nu har lilltrollet knoppat in (utan protester för första gången på flera veckor) och vi degar i soffan och tittar på film :)

Ovido - Quiz & Flashcards