Alla inlägg den 12 augusti 2010

Av happyworkaholic - 12 augusti 2010 18:24

Idag har varit en ganska händelselös dag så det blir bara ett kort inlägg...


  

Klockan ringde klockan nio i morse så då var det bara till att masa sig ur sängen och göra sig i ordning för jobb. Kort lunchpass men fick jobba över en halvtimme så var ändå inte hemma förrän vi halv fem. Ibland är det drygt att bo långt ifrån jobb...

Lite halvkaos på jobb idag för vår ena kock hamnade på sjukhus igår kväll och kunde då så klart inte jobba idag. Stackaren har helt förlorat känseln i hela höger sida av kroppen och skulle magnetröntgas idag för att se om det är en propp han har fått. Håller tummarna för att allting går bra så att han snart får komma hem igen. 


  

Hoppade av bussen vid träningen och körde lite kondition och styrketräning. När jag tänkte bege mig så såg jag att det fullkomligt vräkte ner utanför så jag stannade och tränade en stund till i hopp om att det skulle sluta regna . Det gjorde det som tur var så en kvart senare kunde jag hoppa av min crosstrainer och cykla hemåt :)


Ska hoppa in i duschen nu, och fixa någonting att äta. Sen i kväll är det säsongsstart för CSI Miami :D Så mellan 21.00 och 23.00 ska jag sitta bänkad framför tv:n :P hehe. 


Tjingeling!     

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards