Alla inlägg den 13 augusti 2010

Av happyworkaholic - 13 augusti 2010 22:31

Jobb som vanligt idag. Det är fortfarande lite kaos där, men fick i alla fall ett kort pass (10-30-16). Tog bussen hemåt sen men hoppade av i Vellinge där Tias hämtade upp mig. Hade bestämt med mamma att jag skulle träffa henne efter jobb och hjälpa henne att lägga in bilder på mormors fotoram :) Hade varit duktig och faktiskt kommit ihåg att ta med mig mitt minneskor och allt :D Men vad gör jag? Jo jag glömmer ju så klart det på jobb. Suck...

Men men, fick i alla fall letat igenom mammas dator så nu finns där ett gäng olika bilder i ramen. Mina får jag lägga till en annan dag.


Och just det, mamma var ju så klart inte hemma så vi fick bege oss till Räng för att möta upp henne. Hon var iväg med Mia och Paddington som skulle träna för någon ny instruktör. Det skulle bara ta en liten stund. Men som ni säkert förstår så blev det ju inte riktigt så... Vi kom inte därifrån förrän vid halv sju :s Alla var smått hungriga då så jag och Tias körde in till stan och handlade kinamat och sen åt vi allihop hemma hos mamma och pappa. Mums! :)


Nu har vi precis kommit hem. jag sitter i soffan och strötittar lite på någon konstig film på TV8, och Tias sitter och läser Kalle Anka :P hihi.


  

Imorgon är det ju lördag och jag ska för en gång skull inte jobba kväll :D 

Tina ska ha födelsedags- och inflyttningsfest i sin nya lya så jag, Tias och Emma ska dit imorgon kväll :) Är tänkt att vi ska vidare till Streetarna sen efteråt. Har aldrig varit där så vi får väl se hur kvällen slutar :)


Tjingeling!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards