Alla inlägg under februari 2011

Av happyworkaholic - 9 februari 2011 14:53

Onsdag idag, vilket innebär kort arbetsdag :D Fast fick faktiskt stanna över en timme för vi skulle bli intervjuade av ett gäng människor som var där och kollade runt, så jag kom hem för typ en halvtimme sen. 


Ska ta och slänga i mig lite mat och sen iväg och träna lite :) Skulle egentligen tagit en powerwalk med Alexandra innan men hennes lillkille mår inte riktigt bra så den stackaren ska till farbror doktorn nu i eftermiddag. Håller tummarna för att det inte är någonting allvarligt   


Ska passa på att röja lite här hemma också medans jag smälter maten, disken börjar ta lite väl mycket plats på diskbänken. Av någon konstig anledning så tömmer sig inte diskmaskinen själv, och den smutsiga disken hoppar inte självmant in i den heller. Mycket dåligt m jag får säga det själv ;)


Och så får jag nog skura golvet i hallen också för jag hörde precis hur Bus kräktes. Suck... 


Men men, bara till att få ändan ur vagnen och sätta fart för sen ikväll blir det (på Tias begäran) myskväll för hela slanten :)   


Tjingeling!

Av happyworkaholic - 8 februari 2011 20:11

Sååå trött i morse! Ville inte alls stiga upp när klockan ringde...   

Men men, var ju bara till att masa sig ur sängen och in i duschen så man vaknade till liv. I alla fall lite grann. 


Blev en ganska stressig dag på jobb, evh var fortfarande sjuk så mn fick gå in till hennes tandläkare och assistera. Vilket i sin tur innebar att jag blev ensam i sterilen. Plus att jag skulle hinna med tvätten och hjälpa cs i receptionen. Pust! Telefonerna ringde som om det var en måndag så både jag och cs satt med headset:et fastklistrat till örat hela dagen    Kändes som det i alla fall.

Men kul att ha och göra, då går dagen fort :) Plus att jag hade tur för jh:s sista patient avbokade så th var gullig och sa att hon kunde stänga ner sterilen, vilket i sin tur gjorde att jag kunde sluta en timme tidigare. Tjohoo! :)


Hade fortfarande inte fått någon avi om mitt paket som jag beställde förra fredagen, så jag begav mig bort till butiken för att fråga var sjutton paketet blev av. Fick till svar att "det är jättemånga som fått sina idag så du får säkert ditt imorgon eller övermorgon". Nä men tack, det gjorde ju mig väldigt mycket gladare. Säg inte att det tar tre dagar när det tar typ 1,5 vecka!!!!!! 


Körde hem och bytade om till träningskläder och sen vandrade jag ner till stan för att träffa Alexandra. Hon gnällde häromdagen på att ingen ville göra henne sällskap på en powerwalk så jag nappade direkt och sa att jag gärna hängde på! Försöker ju ut och vandra de dagarna jag inte tränar på gymmet så det passade mig perfekt :) Men imorgon blir det crosstrainern, dags att skaffa sig lite ny träningsvärk i benen :P hehe. 


Vi fastnade förresten utanför Valen också för ett par minuter efter vi gått in (Alexandra skulle handla på ICA) så gick brandlarmet igång och hela Valen fick utrymmas tills brandkåret kontrollerat byggnaden. Så vi fick snällt stå utanför och vänta tills "faran" var över och det var ok att gå in och fortsätta handla :)


Var hemma strax innan åtta igen, svängde ihop lite tacos (mums!) och nu sitter jag i soffan och tittar på The Mentalist. Mycket bra serie! :)


  

Tjingeling!

Av happyworkaholic - 6 februari 2011 12:32

Idag är det slappedag för hela slanten! Nästan i alla fall :) Steg inte upp förrän klockan var strax över tio och sen har vi legat i soffan och degat :) 


Tänkte jag skulle försöka övertala Rebecka till att ta en liten tur sen ;) Får se om jag lyckas... 


Sen i kväll ska jag vandra bort till gymmet och träna lite. Annars händer det nog inte så värst mycket idag. Ganska skönt. 


Tjingeling!

Av happyworkaholic - 6 februari 2011 11:36

Denna låten är ju en riktig flash back från typ låg- och mellanstadiet, men den är perfekt när man tränar! Bara till att trampa i takt och digga :P haha


Av happyworkaholic - 5 februari 2011 16:00

Idag har jag varit ute hos mamma och pappa för att träffa Tjorven (ja hon kallar sig det), en kvinna som är intresserad av att pyssla om Winni, och rida ett par gånger i veckan. Det har ju tyvärr inte fungerat så bra med Amanda den sista tiden och Winni älskar ju uppmärksamheten så han behöver någon som pysslar och gosar med honom :)

Tjorven var jättetrevlig och Winni verkade gilla henne. Hon borstade och pysslade med honom i säkert en timme, och han njöt i fulla drag! :) Han är verkligen en go häst, även om man får diskutera vissa saker med honom ibland. Han är inte riktigt medveten om att han inte är 3 år längre ;) haha. 


  


Hjälpte mamma att göra klart i stallet efteråt, och sen åkte jag och Tias hem för att dega en stund i soffan :) Nu ska jag ta ett varmt och skönt bad innan det är dags att göra sig i ordning inför kvällens aktiviteter :) Vi ska träffa Emma nere på lyktorna och käka plankstek. Mums!

Sen efter middagen är det emma-kväll som gäller för hela slanten!! :D


Tjingeling!


Av happyworkaholic - 2 februari 2011 15:50

  

Försov mig i morse. Alarmet ringde, jag stängde av och tänkte "bara två minuter till, sen ska jag stiga upp". Mycket dumt gjort. För så klart så somnade jag ju om. Men som tur var så har jag en inbyggd väckarklocka så jag vaknade en halvtimme innan det var dags att bege sig. Tog en snabb dusch och slängde p mig mjukisbyxor och tjocketröja. Skönt att inte behöva ta på sig någonting seriöst på morgonen, man bytar ju ändå om direkt när man kommer till jobb. Gjorde mig som sagt i ordning och sen väckte jag Tias. Och spenderade typ tio minuter med att försöka få honom ur sängen. Vissa är helt enkelt inte morgonmänniskor :P haha. 

Tur att man normalt sett är tidig till jobb, frö det innebär att när man försover sig så kommer man samtidigt som alla andra :) 


Hade dessutom kort dag idag, onsdagar är bra dagar för så slutar jag redan klockan ett. Skönt! Så nu sitter jag i soffan och degar. Åt för en stund sen så nu ska jag bara smälta maten sen ska jag traska bort till gymmet och träna :) 


Provade ju på BodyCombat för två veckor sen, riktigt kul :) Men tyvärr så blev det ingen långvarig aktivitet... Fick jätteont i mina knän efteråt så min tränare tyckte att jag skulle hålla mig ifrån det ett par månader till. Blir konditionsträning och styrketräning på schemat istället. Bara till att bita ihop och trampa vidare på crosstrainern :) Skulle väldigt gärna vilja ha en sådan hemma också, så man kan trampa rundor medans man tittar på tv typ. Men känner inte att jag har två tusen att lägga på en sådan just nu, så man får vara påhittig på annat vis istället :)


  


Nä nu ska jag få ändan ur vagnen och skuffa in disken i diskmaskinen. Tråkigt nog så vandrar den ju inte in dit själv :/ Mycket dåkigt! ;)


Tjingeling!

Ovido - Quiz & Flashcards