Alla inlägg den 4 juli 2011

Av happyworkaholic - 4 juli 2011 19:13

Denna helgen har varit ganska hektisk. Eller det har i alla fall varit ett jäkla fläng fram och tillbaka mellan olika ställen, nämligen mellan mamma o pappas hus och här hemma. Mamma o pappa har ju varit i High Chaparall sen i torsdags så jag och Tias har varit hus- och djurvakter. Mysigt att bo på landet lite, men tyvärr hade vi ingen kattvakt här hemma så därför blev det en massa flängande fram och tillbaka för att alla djuren skulle få så mycket sällskap som möjligt. Inte helt lätt...   


I fredags tog vi det mest lugnt och njöt av att göra ingenting typ :) Sen i lördags hände det lite mer. Blev väckt av ett sms från Ullis där hons krev att hon var i trelleborg nu och undrade om vi hade tid att komma förbi med Revi (hade bett henne om hjälp med att klippa hans klor eftersom han verkligen hatar det, och inte alls kan uppföra sig). Med tanke på hur vassa och långa hans klor hunnit bli ville vi absolut inte gå miste om det tillfället! Slängde på oss kläder, gav Trassel och hästarna frukost, släppte ut hästarna och sen gick det i ilfart hem till lägenheten för att hämta Revi. Han tyckte inte alls att det var en kul morgonupplevelse att behöva sitta i buren i bilen :/ Beklagade sig högt och ljudligt hela vägen. Tur att det inte var särskilt lånt att köra. 


   


När uppdraget var slutfört körde vi hem för att lämna honom igen. Det var ju lördag så de fick vars en portion med kladdemat. Mums! sa de båda två   


Hade bjudit hem lite folk på grillning på kvällen så när vi ändå var i stan passade vi på att handla det som behövdes i matväg. Sen begav vi oss hem till mamma o pappa igen. Tias slängde sig på soffan (lyx) medans jag begav mig ut i stallet för att mocka så allting skulle vara klart sen när hästarna väl skulle in.

Var helt sinnes varmt ute! Riktigt tryckande värme. usch! Man kände verklige hur åskan hängde i luften :s 

När jag var klar i stallet fortsatte jag där inne. Plockade undan, dammsugade och röjde lite allmänt så att alla skulle få plats där inne sen. Barnsäkrade så gott det gick eftersom söta lilla Jamie skulle följa med mamma Yohanna och pappa Christoffer ut till oss :)

Efter det tog jag mig en välbehövlig dusch. Min söta man hade varit gullig nog att använda upp allt varmvatten :/ Tur för honom att jag behövde en svalkande dusch, annars hade han legat risigt på det ;)


Yohanna, Christoffer och Jamie var uttråkade där hemma så de kom en timme tidigare än alla andra :) Gjorde absolut ingenting eftersom vi inte har träffats så ofta :) Trevligt att snacka lite skit och bara umgås :)


     


Vid sex-halv sju tiden kom Emma, Robin och Lisa också och gjorde oss sällskap :) Grillen startades och vi gjorde potatis och vitlöksbröd i ugnen. Självklar så öppnade sig himlen mitt under grillningen :/ Men det gjorde inte så mycket för vi hade fällt upp parasollet så våra två grillmästare hade bra skydd där ute :)


Blev en massa god mat, trevligt sällskap, prat om gamla minnen och så klart en hel drös skumma samtalsämnen :P haha 


 

Har ni spolat tillbaka? ;) haha


I går var vi på ytterligare en husvisning. Inget hus vi vill ha egentligen, inte där det ligger i alla fall, men kul att bara titta :) Gittan och Lasse gjorde oss också sällskap. Trevligt trevligt :)


Efter det mötte vi upp Alexandra, Sebbe och Leo och så tog vi oss en tur bort på kattutställningen på Södan. Var ju tvungen att lägga ett par röster på Fifis devon :) Helt underbart söt katt! Eller egentligen är hon ganska ful, ser ut som en liten alien :P Men hon är liksom så ful att hon blir söt :)

Köpte en vattenfontän till kattera. Var mer än halva priset på den så det gick inte att låta bli. Bus älskar ju rinnande vatten så hon blev helt överlycklig när vi kom hem med den. Revi förstod inte riktigt hur man skulle göra, han envisades med att köra ner tassen i den hela tiden så det var vatten överallt! :) Rolig såg han ut i alla fall. Och Bus satt och tittade på honom och såg ut att tänka" vad sjutton sysslar du med?! Så ska man ju inte göra" :P haha


Sen begav vi oss hem till mamma o pappa igen, med familjen Lingensjö/Reistad i släptåget :) Tias och Sebbe skulle mecka lite bil och Alexandra ville ju så klart umgås med mig ;) haha. 

På kvällen gjorde vi tacos och satt och snckade skit allihopa. Mycket trevligt :)


     


Mamma o pappa kom hem till ett nystädat hus och mat klar att värma. Inte illa ;)

Blev en hel del prat innan vi kom därifrån (Alexandra, Sebbe och Leo åkte hem tidigare) så vi kom inte i säng förrän klockan var närmre tolv i natt. Var inte  pigg när klockan ringde halv sex :s Zzz...


Nu är det snart dags att inta soffan och göra sig redo för Criminal Minds.

Ska bara orka flytta mig från sängen :P


Tjingeling!    




   

Ovido - Quiz & Flashcards