Alla inlägg den 1 januari 2013

Av happyworkaholic - 1 januari 2013 02:02

Hoppas att alla haft en trevlig kväll och en bra start på det nya året :)

Vår lilla familj, och Tobbe, har spenderat kvällen hemma hos mamma & pappa :) Supertrevligt och massor med god mat!
Först tittade vi på Den Ofrivillige Golfaren, och sen på Hälsoresan :) Stig Helmer Ohlsson- det är en speciell man det ;) haha.
Sen efter vi ätit två olika förrätter och en supergod varmrätt blev det Bodyguard :) Har sett den så många gånger att jag tappat räkningen, men det gör inget för den är klockren! Och gisses vad vacker Whitney Houston var på den tiden!! Synd att hon förföll sen...

Lugn och trevlig kväll som sagt, passade mig bra :) Och Elina har kunnat ligga och spralla rundor och mysa med sin mormor och morfar :)

Vid tolvslaget gick vi ut en runda för att kolla på raketerna som sköts upp i Trelleborg, Vellinge och Alstad. Det är det bästa med att inte vara i stan, man kan se dem från behörigt avstånd och man ser dem mycket bättre då. Plus att man ser alla- inte bara de som skjuts upp där man står (vi skjuter inga alls).
Full storm och regn så Tias och Tobbe gick snabbt in igen och ställde dig på ovanvåningen och tittade istället :) Jag stod kvar en stund till ute med mamma och pappa, fast vi stod inne i stallet så vi slapp regnet :) Elina låg i vagnen där inne och nannade gott <3

Nu är klockan två och vi har precis kommit hem. Lillfisen sover gott i vaggan och vi ska också krypa ner under täcket nu.

Gott Nytt År allihopa och Sov Gott! :)

Ovido - Quiz & Flashcards