Alla inlägg den 24 januari 2013

Av happyworkaholic - 24 januari 2013 12:41

Arbetsförmedlingen. Det var ju (milt sagt) ett tag sedan man var här sist (tack och lov)...

Tias har tråkigt nog blivit uppsagd :( Anledningen heter "pga arbetsbrist". Fast på just hans arbete är det ingen brist på arbete nu när de fått in ytterligare ett bilmärke att ta hand om. Men Hedbergs går tydligen back över lag så nu plockas det folk till höger och vänster för att spara in på kostnader överallt där det går.

Så idag är vi alltså på Arbetsförmedlingen.
Tias har skrivit in sig och sitter nu i möte med en handläggare för att diskutera hur han ska gå tillväga med vad det nu är man ska göra när man blir av med jobbet :) Inte helt lätt att få rätt på allt verkar det som. Han ska ju fortsätta jobba ytterligare 2 månader till så de vet inte riktigt hur de ska klassa honom. Är han arbetssökande nu direkt eller inte förrän de månaderna är slut?? Jaja, de löser säkert de som ska kunna det :)

Det är härligt väder idag, kallt med soligt och skönt :) Promenerat ner hit och blir nog en runda till sen innan vi beger oss hemåt igen :) Gäller ju att passa på att njuta av solen när den väl är framme :)

Elina tycker Arbetsförmedlingen är ganska tråkig (precis som alla andra här inne också verkar tycka :p) så hon passar på att ta en tupplur i vagnen under tiden ;)

Ovido - Quiz & Flashcards