Alla inlägg den 18 januari 2013

Av happyworkaholic - 18 januari 2013 23:04

Igår var det äntligen dags att bege sig till Vellinge för lite torsdagsträning :D Som jag har saknat box & styrketräningen! Första träningspasset sen jag var gravid. Och jisses vad mina muskler har förtvinat sedan dess!! :s Var helt andfådd och svettig redan efter uppvärmningen. Illa :s
Men men, lite kan jag åtminstone skylla på havandeskapsförgiftningen. Att vara sängliggande i två månader nästan är ju inte direkt uppiggande för musklerna om man säger så :/
Nu ska det i alla fall bli fart på fläsket igen :)
Klarade av att fullfölja nästan alla övningarna, visserligen med ett par pauser ibland men ändå. Fast den sista övningen gav mig lite snurr på kontoret så då ställde jag mig åt sidan. Ska ju inte pressa kroppen allt för hårt i början, då blir det bara pannkaka av alltihop och det vill jag inte :)
Summa sumarum så var det i alla fall riktigt härligt att vara tillbaka! :D
Och idag har jag en ordentlig träningsvärk i både mage och rygg ;)

I förmiddags var jag och Elina och hälsade på tant Lisa och hennes skånefamilj i Håslöv :) Elina lekte med Bella som blev hela 4 månader idag (men väger typ 2 kg mer än lilla Elina), och vi "vuxna" snackade skit om allt möjligt :)
Fick en superfin väckarklocka som man kan docka mobilen i av Lisa i försenad julklapp. Tack!! :)
Och Elina fick ett jättefint armband med en berlock med ett hjärta (försenad doppresent). Så fint! Tack!!
Jag glömde dock Lisas julklapp hemma :( så den får hon få nästa gång vi ses istället (klantig jag är).

Efter vi varit där så hämtade jag upp Rebecka och Evelina och så körde vi till Svågertorp för att shoppa en ny kökslampa på Ikea. Passade på att köpa lite godis på Candy Store också när vi ändå var i närheten ;)
Hittade lampan jag skulle ha och även ett par billiga fejkblommor att ha i storarumsfönsterna. Vill egentligen ha sådana miniväxthus där med riktiga blommor i, men väntar lite med det tills vi har mer pengar :) Så länge får det vara plastic fantastic ;)

När vi var klara på Ikea var klockan runt fyra så vi körde bort till Tias jobb och tog honom med oss hem, så slapp han ta bussen :)

Nu ikväll har vi mest gjort soffan sällskap :) Och Tias har lekt med Elina :) Hon blir lika glad varje dag när han kommer hem. Skiner upp som en sol så fort hon får syn på honom <3
Nu sover hon gott i sin säng. Och jag tror nog att vi också snart kommer knoppa in. Jag har lite huvudvärk och Tias var ovanligt trött.

Imorgon ska vi ha det lugnt och skönt här hemma för då ska Elina ha kvalitetstid med gudmor Emma <3

Ovido - Quiz & Flashcards