Alla inlägg den 10 januari 2013

Av happyworkaholic - 10 januari 2013 13:16

Igår hade vi barnfritt här hemma i stort sett hela dagen :) Elina hade mysdag hos gudmor Emma :)

Första gången vi lämnat bort henne så länge, och utan någon egentlig anledning. Har vi behövt passning har det varit farmor & farfar eller mormor & morfar som fått ställa upp :)
Var dock inte ett dugg nervös för jag vet att hon är i tryggt förvar hos Emma :)
Hon har längtat länge efter att få passa henne men det har ju varit lite svårt när hon har ammats varannan timme. Nu är dock min mjölk slut så det är flaska och burkmat som gäller numera :) vår lilla bebis börjar bli stor <3

Så mellan 12 och 20.30 igår var här ovanligt lugnt och tyst hemma :) passade på att vila lite extra och sanera hemmet från räliga baciller :s Fick tvättat all tvätt också. Så skönt!!! Så nu är här rent och fräscht hemma igen och alla spår av magsjuka är (förhoppningsvis) utrotade :)

Lyckades få i mig en superliten portion korv stroganoff igår kväll. Magen jobbade på högvarv efteråt men jag fick i alla fall behålla allt :) och i morse åt jag till och med en macka och ett glas a-fil till frukost :) Mådde illa som bara den efteråt men i och för sig inte så konstigt eftersom magen varit utan mat ett par dagar nu. Tar ju tid för den att återhämta sig. Speciellt min... :/

Så nu håller vi i alla fall tummarna här hemma att min sjukperiod är över, att Tias slipper bli dålig och att Elinas förkylning ger mes sig (saknar vår glada och spralliga bebis).

Ovido - Quiz & Flashcards