Alla inlägg den 5 maj 2011

Av happyworkaholic - 5 maj 2011 20:09

Härligt blodtrycksfall på jobb i morse. Suck...

 Intressant att se fikarummet från ett annat perspektiv ;) 


Längesedan jag skrev någonting nu men jag har varit sjuk så jag har helt enkelt inte orkat. Åkte på någon form av magsjuka förra torsdagen :( Första gången. Slipper gärna i fortsättningen också, ingen trevlig upplevelse alls :( Låg pall hela Valborg så det blev minst sagt en lugn helg.


I tisdags var jag (äntligen) tillbaka på jobb igen- i dubbel bemärkelse :) Först vanliga jobbet till kl 18, och sen O'learys till kl 24. Tog hårt på mina stackars fötter :s Men det var kul att stå i baren   och träffa gänget igen :) Till och med min lilla favorittant Christin var där ;) 


Segt att stiga upp igår, men hade bara kort dag på jobb som tur var.

På eftermiddagen var det (äntligen!!) dags för ett besök hos frissan :D Som jag har längtat!! Otroligt trött på mitt hår. Det är ju fortfarande på utväxt så blev inte så mycket klippning, men för att piffa upp det en aning så la vi lite ljusa slingor och det blev kanonfint!   


Kom hem vid halv sju idag, snabbstädade här hemma tillsammans med Tias och sen träffade  jag Michel och Mika en kort stund :) Snackade lite skit :) Trevligt att träffa min kära göteborgare igen, var flera år sedan nu :s Får bli ett längre besök lite senare till sommaren :)


Nu ska jag titta på Cold case med Bus :)


Tjingeling! 

Ovido - Quiz & Flashcards