Alla inlägg den 15 maj 2011

Av happyworkaholic - 15 maj 2011 08:30


Jaha, vad har nu hänt i helgen?

Jo i fredags slutade jag extra tidigt, redan klockan tolv, för Revi (den nya på-prov-bengalen) skulle komma till oss :) Den lilla krabaten var duktig och åkte flyplan från Stockholm till Sturup, och han var helt tyst hela flygresan fick vi höra. Duktig liten kille :) Ullis kom med honom vid halv två-tiden. Han hördes lång väg ute i trappen för han tyckte inte alls att det var kul att sitta i en liten bur :(

Bus fräste och morrade på honom som bara den (så klart) men han var jättesnäll och gjorde absolut ingenting tillbaka. Vilken lättnad!

Vi har haft de ihopa hela helgen och det har faktiskt gått riktigt bra :) :)

De är ju inte direkt kompisar än, men de är i samma rum samtidigt :) Han går fram och hälsar på henne emellanåt (som för att säga hej, jag är snäll) och bryr sig inte alls om att hon är tönn och fräser på honom när han kommer lite väl nära ;) Det kommer nog ta ett tag men jag tror ändå att de kan bli bra kompisar om de bara får lite tid på sig :) Hon är ju lite skeptisk (med all rätt) efter det förra bengalbesöket men Revi är jättesnäll och det tror jag nog att hon kommer inse snart.

Dessutom är han en riktig mysmupp! Helt underbart gosig. Speciellt på kvällarna, då vill han ligga så nära en det bara går! Helst uppe på bröstet på en. Jättesöt krabat :)

Han har förresten något form av synfel så han springer in i saker ibland och missbedömmer avstsånd när han ska till och från ställen, vilket resulterar i att han ramlar ner ibland och kör huvudet i soffan och lite annat. Därför hans förra ägare inte ville ha honom :( Vi tycker inte att det är något problem. Hans personlighet är helt underbar och så länge han inte lider av att han är lite klumpig så spelar det inte oss någon roll :)


Tjingling! 

Ovido - Quiz & Flashcards