Alla inlägg den 6 maj 2011

Av happyworkaholic - 6 maj 2011 21:24

Mysbelysningen i behandlingsrummet


Har suttit i receptionen hela dagen idag. Mamma opererade med MH så jag fick överta hennes station    Och jisses vad telefonerna har gått varma idag!! :s

LA hade jouren och verkar som alla i Malmö hade tandvärk just idag. Jourtidern fylldes upp fortare än jag hann svara i telefonerna. Men det löste sig för alla, tur det :)


Slutar egentligen kvart över två på fredagar men eftersom det var full rulle hela dagen blev det inte förrän klockan tre idag. Inte hela världen för jag skulle ändå vara kvar i Malmö eftersom jag skulle på ansiktsbehandling kvart över fyra :)

Har haft så mycket finnar och skit på sistone    så tänkte att jag nog kunde behöva en ordentlig ansiktsrengöring.

Var på Sinnesro Spa på Husargatan. Jättemysigt litet ställe som ligger nere i en källare :) De har allt möjligt där, så som olika typer av ansiktsbehandlingar, fotbehandlingar, massage, floating etc. Tjejen (Emma) som hade hand om mig var väldigt gullig. Lugn och duktig på det hon gjorde :)

Portömning är ju en mindre trevlig upplevelse (usch och aj!) men resten av behandlingen var superhärlig!   Låg nästan och slumrade till emellanåt :P

Passade även på att få mina ögonfransar färgade så nu slipper jag slita på dem med mascara varenda dag. Har ju en ful ovana att sitta och dra av den sen på kvällen (fy!) vilket resulterar i att jag även drar loss ögonfransarna. Inte så bra. Inte så snyggt heller för den delen   Men nu är det slut på sådana dumheter! :)


På vägen hem körde jag in om på Restaurang Thai Pai och köpte kinamat (mums!) Varken Tias eller jag orkade laga någon mat idag så vi gjorde en fuskis med matlagningsbiten  


Sitter och kollar på Criminal Mind nu. Älskar sådana serier! Bus ligger sidan om mig och myser. Söta kattaskrälle. Tias sitter vid datorn och nördar sig med de andra töntarna :P Snart blir det film och soffmys. Återstår att se vad det blir för film... :)


Tjingeling! 

Ovido - Quiz & Flashcards