Alla inlägg den 22 maj 2011

Av happyworkaholic - 22 maj 2011 22:04

Valpisar :D

Av happyworkaholic - 22 maj 2011 11:28

Mormor med sin fina uppfinning :)


Igår var vi först ute hos mormor i Höllviken. Hon och Uno behövde hjälp med att göra rent taket på verandan så Tias hade lovat att göra det.

Solen sken och det var riktigt härligt väder så det var riktigt mysigt där :)

Kändes lite konstigt att inte morfar var där men stället är fortfarande urmysigt och helt underbart! :)

Sen när mormor fått i ordning i Lillstugan så kommer det definitivt att bli en del övernattningar där i sommar :)

När klockan var runt halv tre så var Tias klar med hela taket. Det tog lite längre tid än vi först tänk oss för Unos högtryckstvätt ville inte fungera så vi fick låna grannens istället. Men så fick vi ju en bra ursäkt att fika lite också ;)


Vi begav oss hem, bytade om, och sen begav vi oss iväg på vars ett håll.

Tias skulle leka med Tobbe och jag skulle köra till Bökeberg för att träffa Eva. Hon, jag och mamma skulle titta på VM i Reining :) 


              


Jag var hemma strax efter åtta. Tittade lite på tv med katterna och sen gick jag och la mig vid halv elva. Sov inte särskilt bra natten innan så sömntågen kom körande tidigt fastän det var lördag. Zzz... Vet inte riktigt när Tias kom hem för då sov jag redan som en stock :P


Nu på morgonen har vi ätit frukost och S har varit här och lånat min bil :) De skulle tydligen på kalas. Trevligt, trevligt :)

Vi ska snart bege oss hem till mamma och pappa. Ska åka med dem och kolla på valparna hos Ulf och Kerstin :D Labradorvalpar är bland det sötaste som finns!!! Man blir helt sjuk av att titta på dem :) Kommer med all säkerhet en massa bilder från besöket sen ;) hihi


Tjingeling! 

Ovido - Quiz & Flashcards