Alla inlägg den 9 maj 2011

Av happyworkaholic - 9 maj 2011 13:53


Såååå bra!! :D


Igår var det en händelserik dag. Steg upp hyfsat tidigt och gjorde oss i ordning inför Farmors 70-årskalas :) Skulle först hämta upp mormor (vilket inte behövdes för hon var ute i så god tid att hon promenerade bort till oss istället) och sen vidare hem till mamma och pappa för att samla ihop oss lite. Onödigt att köra med två bilar om man inte måste.

Lekte lite med Trassel och sen var det dags att bege sig in till Malmö. Till Big Bowl för att vara mer exakt :)

Kalaset innefattade nämligen släktturnering i bowling och sedan söndagsbuffé. Mitt lag vann :D Wohooo!! :P Blev många skratt och en del klot i rännan :P haha. När vi spelat klart, ätit tills vi var mätta (och lite till) och sjungit för Farmor begav vi oss hemåt igen (klockan var ca halv fem då). Släppte av mormor i stan för hon skulle på teater, och sen körde vi vidare hem till mamma och pappa för att lämna av dem.

Hemma i Trelleborg mötte vi sedan upp Emma och Robin (och hans mamma) för att gå och se den nya Fast & Furious filmen :D Den var precis lika bra som de andra (så klart) och på slutet (nä alla korkade människor gått ut ur biosalongen och det bara var vi kvar) så fick man se en liten glimt av vad som komma skall :D Det kommer med andra ord ännu en så småningom. Tjohooo!! :D haha.

När filmen var slut begav vi oss hem och slängde oss i soffan tillsammans med en väldigt glad och sällskapasjuk katt ;) Blev lite The Big Bang Theory och sen gick vi och la oss vid elva-tiden. Idag är det måndag i vanlig ordning och man är tillbaka på jobb igen.


Tänker på min fina vän som är sjuk och ligger på sjukhus :( Hoppas hon snart får komma hem igen. Efter jobb ska jag till Rebecka för att fira henne med en liten paket :) Den stora får hon faktiskt hjälpa till med själv en annan dag :P haha. Nu ska jag fortsätta jobba :)


Tjingeling!    

Ovido - Quiz & Flashcards