Alla inlägg den 4 augusti 2012

Av happyworkaholic - 4 augusti 2012 20:34

Gårdagen spenderade vi med besök från hemsjukvården (Elina hade gått upp 60g och väger nu 1960g) och en liten promenad i det fina vädret :)
Vi fick även hem vår torktumlare :D så imorgon ska det tvättas och torktumlas som bara den hela dagen. Ska bli så skönt att få ordning på alla kläder! Få in allt i garderoberna så man äntligen kan hitta det man letar efter :/

På kvällen blev det grillning hos Apa & Marie, tillsammans med dem och Anna & Jonny :) Gott som bara den och Elina var lika snäll som alltid. Låg snällt och sov i sin vagn i stort sett hela tiden :)

När vi ätit skulle de andra bege sig bort till Gislövs marknad, så då begav vi oss hemåt. Inte riktigt läge att ta med lilla Elina till en massa oljud, människor och baciller :s
Plockade upp Emma på vägen hem, längesedan vi träffade henne så passade på att kidnappa henne när vi ändå körde förbi :P

______________

Idag har vi inte gjort särskilt mycket. Jonny var här i förmiddags och hjälpte Tias få tvättmaskin och torktumlare på plats, så nu är badrummet snart komplett :D Bara duschdörrarna som ska på plats och toalettstolen som ska fixas (den envisas med att läcka).
Ska bli så skönt när det är helt klart!
Nästa projekt är lillfisens rum :) Alla byggsaker ska ut och sen ska det målas väggar och läggas golv så vi kan få ordning där inne också :)

När Jonny gått kom Jonna och Jill på besök :) Ja Daniel var också med men han skulle bara hjälpa henne upp med vagnen. Sen att han stannade en timme och snackade skit med Tias det är ju en annan sak :P haha.
Varit sugen på att baka ett par dagar nu och fick äntligen tummarna loss idag. Blev en enkel sockerkaka eftersom Jonna hade med sig en film så ville inte göra något som tog lång tid :)
När kakan var i ugnen startades filmen- Jag Saknar Dig. Jag har läst boken flera gången när jag gick i högstadiet och den är superbra! :) Filmen var okej, ingen topp fem men helt okej. Det är ju sällan filmen lever upp till samma klass som boken så jag hade inte så höga förväntningar från början. Men som sagt, den var okej :)

Nu är det dags för middag/kvällsmat (vilket man nu föredrar att kalla det) och sen blir det lite soffhäng framför tvn :)

Ovido - Quiz & Flashcards