Alla inlägg den 6 augusti 2012

Av happyworkaholic - 6 augusti 2012 19:07

Sovit som en kratta i natt :(
Igår bestämde sig Revi för att han också ville sova i Elinas vagga. Struntade fullständigt i att där är nät på den och la sig helt enkelt ovanpå nätet :/ Visserligen ligger han bara i fotändan (än så länge i alla fall) men vi vill inte att han ligger där alls. Det är så himla lätt att han råkar lägga sig på Elina av misstag och så vips är olyckan framme. Och det vill vi inte!
Så i natt fick lillfisen sova hos mig i vår säng istället, så vi hade koll på henne. Hon tar dock upp halva sängen (hur är det ens möjligt när man är så liten?!?) när hon ålar och snurrar och fäktar, så jag och Tias har snällt fått dela på hans sida av sängen. Inte så lätt att få någon ordentlig sömn när det är varmt och trångt och msn dessutom ska stiga upp var tredje timme. Zzz...
Men men, man kan inte få allt ;)

Strax efter tio i morse dök Therese upp på besök :) Hon har längtar efter att få träffa Elina ända sedan hon föddes, så hon var så ivrig att hon kom en hel timme tidigare än vi bestämt :P haha.
Hon hade dock med sig både paketet till Elina och kakor till oss andra så vi valde att släppa in henne ändå ;)

Vid halv tre dök tanten från hemsjukvården upp. Vår lilla fis hade gått upp hela 140g sen i fredags och väger nu 2090g. Stora tjejen <3
Hon fick även en ny sond, i andra näsborren denna gången.
På torsdag ska vi in till Mas för att ta nya blodprover. Småttingar som Elina kan ibland behöva ett litet tillskott av järn så det är bland annat det de ska kolla :)

Mitt projekt med att tvätta alla våra kläder har fortsatt idag också, så nu är det bara en maskin kvar sen är allt tvättat och insorterat i garderoben.
Är så jäkla nöjd med mig själv! :D
Känns otroligt skönt att äntligen fått ordning på alla våra kläder. Har till och med passat på att sortera ut sådant vi inte använder och även slängt en del som inte var något att ha längre.

Återstår att se vad nästa projekt blir här hemma....
Just nu håller pappa och Tias på att sätta upp badrumsskåpet och duschväggarna i nya badrummet.
Så med lite tur kan vi äntligen börja duscha hemma igen efter ikväll. Lyx! :)

Kanske blir det även lite grillning med Tobbe ikväll. Vädret ser ju riktigt trevligt ut nu jämfört med innan idag :)

Ovido - Quiz & Flashcards