Alla inlägg den 23 april 2011

Av happyworkaholic - 23 april 2011 15:59

Lakritz


Igår var det ju helt underbart väder!  

Hade lovat Emma att lämna in hennes mobil på lagning (igen) hos Mediamarkt, så för att slippa åka in dit ensam så övertalade jag Anna (det var inte särskilt svårt) att göra mig sällskap :) När mobilen var inlämnad så gick vi en sväng och kollade på alla saker man hade införskaffat om man varit miljonär och haft ett stort hus :P hehe. Hittade i alla fall en liten tuff påskpresent till min kära mamma som hon ska få imorgon när vi ska dit :)

Sen slog vi oss ner på en bänk utanför och njöt av solen :) Blev dock lite väl varmt efter en stund så vi fortsatte bort till Hornbach istället för att titta på golv. Hittade inget snyggt :( Men däremot så hittade jag en jättesöt mininalle till Bus :D Man fick med ett rör med kattmynta som man hällde i ryggen på nallen, sen stängde man öppningen och gav den till henne. Hon blev helt tokig!! Har legat och kelat och myst, och lekt och suttat på den här nallen sen hon fick den. Den blev helt klart godkänd! :P haha.

Köpte även en ny boll till Trassel. Såg ut som en vit och svart basketboll typ, men med två rep på sidorna så den ska vara lätt att bära och kasta iväg. Även denna fick klart godkänt! :) Trassel blev helt överlycklig och efter att ha lekt med den i en halvtimme-timme så var han helt slut och somnade som en sten i sin lilla säng, med bollen intill :)

Blev en lugn kväll hemma hos mamma och pappa (de var dock inte hemma) och sen lite tv-tittande när vi kom hem :) Ikväll ska vi på middag hos Gittan och Lasse. Jonny och Tias håller på att fixa Jonnys garagtak så får väl snart försöka få ner dem därifrån så vi inte kommer försent till middagen :) Tjingeling! 

Ovido - Quiz & Flashcards