Alla inlägg under april 2011

Av happyworkaholic - 28 april 2011 09:24

Hade jag varit en tecknad katt hade jag sett ut så här idag...


Är lite sjukling idag  

Var tvungen att gå hem från jobb igår (vilket aldrig händer) för jag mådde så jäkla illa och var onormalt trött :s Visst att man är extra trött vissa dagar men det här var helt hemskt! Hade kunnat somna precis var som helst    

Jag som alltid har lätt för att stiga upp och kommer igång snabbt. Jag fick kämpa för att hålla ögonen öppna. Zzz.... Sov som en stock i tre timmar när jag kom hem, men var precis lika trött ändå.

Och så har vi det konstiga utslaget jag fått på halsen. Trodde först det var ett vanligt myggbett. Myggorna älskar ju mig så det hade inte varit något konstigt. Men nu har det blivit som en ruva som inte försvinner. Och den kliar fortfarande, plus att det blossar upp fler utslag emellanåt. Och så är jag tjock i halsen och mår illa så fort någonting ligger emot :( Så det blir ett besök till Farbror Doktor nu på förmiddagen. Så får vi se vad de har att säga om mg den här gången....


Tjingeling! 

Av happyworkaholic - 24 april 2011 09:16

Vaknade upp till strålande  och en klarblå himmel. Härligt!! 


Ska hoppa in i duschen nu och sen ska vi ta ner Bus p gräsmattan lite :) Hon har suttit och spanat på fåglar hela morgonen så tänkte att hon skulle få komma ut en stund hon med :) 


Efter det ska vi bort till Anna och Jonny för Tias och Jonny ska lägga klart garagetaket. Jag förljer bara med som sällskap en stund för sen ska jag träffa Alexandra och vandra bort till Maxi med henne :) Kände för en promenad direkt när jag vaknade i morse, så det passade mig perfekt att hon vilel dit för då får man ju lite sällskap också och det är ju aldrig fel :) 


 

Ikväll är det påskmiddag hemma hos mamma och pappa :) Vi blir till och med riktigt många (i alla fall om man jämför med hur det brukar vara). Mamma, pappa, Jag, Tias, Emma, Mormor, Farmor och Farfar :) Ska bli väldigt trevligt :) Finns inget bättre än att vara ute på landet när det är så här fint väder. Träffade mamma på Maxi igår, och med tanke på hur välfylld hennes kundvagn var (!) så ska det bli väldigt spännande att se vad hon har kokat ihop för gott :)


Glad Påsk på er allihopa, och passa på att njuta av det härliga vädret! :)


Tjingeling!

Av happyworkaholic - 23 april 2011 15:59

Lakritz


Igår var det ju helt underbart väder!  

Hade lovat Emma att lämna in hennes mobil på lagning (igen) hos Mediamarkt, så för att slippa åka in dit ensam så övertalade jag Anna (det var inte särskilt svårt) att göra mig sällskap :) När mobilen var inlämnad så gick vi en sväng och kollade på alla saker man hade införskaffat om man varit miljonär och haft ett stort hus :P hehe. Hittade i alla fall en liten tuff påskpresent till min kära mamma som hon ska få imorgon när vi ska dit :)

Sen slog vi oss ner på en bänk utanför och njöt av solen :) Blev dock lite väl varmt efter en stund så vi fortsatte bort till Hornbach istället för att titta på golv. Hittade inget snyggt :( Men däremot så hittade jag en jättesöt mininalle till Bus :D Man fick med ett rör med kattmynta som man hällde i ryggen på nallen, sen stängde man öppningen och gav den till henne. Hon blev helt tokig!! Har legat och kelat och myst, och lekt och suttat på den här nallen sen hon fick den. Den blev helt klart godkänd! :P haha.

Köpte även en ny boll till Trassel. Såg ut som en vit och svart basketboll typ, men med två rep på sidorna så den ska vara lätt att bära och kasta iväg. Även denna fick klart godkänt! :) Trassel blev helt överlycklig och efter att ha lekt med den i en halvtimme-timme så var han helt slut och somnade som en sten i sin lilla säng, med bollen intill :)

Blev en lugn kväll hemma hos mamma och pappa (de var dock inte hemma) och sen lite tv-tittande när vi kom hem :) Ikväll ska vi på middag hos Gittan och Lasse. Jonny och Tias håller på att fixa Jonnys garagtak så får väl snart försöka få ner dem därifrån så vi inte kommer försent till middagen :) Tjingeling! 

Av happyworkaholic - 21 april 2011 06:30

Tre timmars sömn, det var vad jag hann med i natt. Pigg är inte ett ord som beskriver mig idag :)  


Spanska cupfinalen mellan Real Madrid och Barcelona drog ut på tiden så vi stämplade inte ut från jobb förrän klockan var halv ett... Var dock inte trött just då, inte heller när jag kom hem. Somnade nog inte förrän klockan var strax efter två.

Hade på köpet en väldigt sällskpassjuk och snackeglad tjej i sängen som hade vääääääldigt mycket att berätta innan det var dags att sova. Söta kattaskrälle ;)


Hörde förresten att Real kört över sin tjusiga buckla med spelarbussen. Starkt jobbat grabbar1 Haha...   

 

Men även om man känner sig smått överkörd idag så är det ändå jäkligt kul att stå bakom baren igen :) Och att träffa alla härliga kolleger. Vi har ju alltid varit ett väldigt bra gäng som haft väldigt kul ihop när vi jobbat :)

Något jag däremot inte har saknat är det hemska stengolvet!    Stackars fötter, de protesterar verkligen högt idag! (och igår).

Men men, någon gång då och då kan man ju stå ut med :)


 


Nu ska jag bege mig ut i det fina vädret    Får se om det kan väcka en till liv lite grann :P Skönt att man är ledig på fredag, ska njuta av det i fulla drag!


Tjingeling!

 

Av happyworkaholic - 20 april 2011 15:43

Bild från gårdagens promenad


Jaha, då har man varit köpt lite påskägg :) och godis att fylla dem med så klart ;) Tror aldrig jag har handlat så mycket godis förr, fyllde en hel hemmakvällgodispåse. Helt sjukt mycket godis!! Men det behövs ju när man ska fylla en massa ägg :)


Har precis ätit rester från Tias goda middag igår. Var precis så gott som det såg ut att vara. Mums! :) Och på tal om Tias, den lilla klanten har glömt mobilen hemma idag så jag kan inte få tag på honom. Smått irriterande    Normalt sett hade det inte spelat så stor roll men just idag hade jag behövt det. M skickade sms innan och frågade om jag kunde jobba på O'learys ikväll för hon var sjuk. Tyckte synd om L som annars skulle få jobba hela dagen och sen behöva stiga upp tidigt imorgon också för att öppna, så jag ställde upp :) Ska bli kul att dra på sig den gamla (nya) jobbetröjan och ställa sig bakom baren igen    Får se om jag kommer ihåg hur man gör :p haha.

Men har som sagt inte fått tag på Tias så han vet inte om att jag ska jobba. Men men, han lärväl märka det förr eller senare :p


Sitter ute på balkongen och njuter av solen :) Bus har upptäckt en fluga. Kan säga att det är inte lätt att vara fluga när hon har fått syn på en ;) Nä nu måste jag ta och byta om.


Tjingeling! 

Av happyworkaholic - 20 april 2011 06:23

Helt underbar!   


Igår hade min underbara sambo lagat mat när jag kom hem :)  Kycklingbröst fyllda med skinka och philadelphiaost, och så potatisgratäng och sås till. Såg riktigt smaskigt ut!   

Tyvärr hade jag jätteont i magen när jag kom hem så det blev ingen middag för min del :( Men jag ska lätt prova det ikväll istället!


Slutar tidigt idag, det är ju onsdag    Men har dock en massa saker jag  ska hinna med så lär inte bli någon lugn eftermiddag i solen precis. Måste till banken, köpa en givare till min bil, och se om jag hittar ett avgassystem. Till vettigt pris :s Klockan fyra ska jag träffa Niklas i verkstaden så har inte särskilt gott om tid på mig heller. Får bli turbofart direkt efter jobb :)


Ska däremot ta mig en promenad sen när alla ärenden är uträttade   


Nä, nu är det dags att väcka älsklingen och göra sig klar för jobb :)


Tjingeling! 

Av happyworkaholic - 19 april 2011 08:06

Mitt fina tvättberg som ska strykas. Suck...


Jahapp, då var man tillbaka på jobb i vanlig ordning :) Eftersom jag satt i receptionen hoa dagen igår så har jag ett massivt tvättberg som väntar på mig idag :s Hann som tur var springa ner och slänga in två maskiner igår men ingenting är struket. Har så mycket tvätt på strykbrädan att den knappt syns.

Tror jag ska flörta in mig lite hos CS sen i eftermiddag    Hon är knasig nog att tycka det är kul att stryka. Knast! haha

TH är tillbaka på jobb igen eftert att ha varit sjuk en vecka. Stackare :( Kul att se henne i morse, vi har alltid en massa skit att prata om i sterilen :P haha.


Jobbar hela dagen idag, och sen ikväll är det styrelsemöte i Vellinge. Ska försöka vara i tid för en gångs skull ;)


Nä nu är det dags att ta tag i allt som ska göras :)


Tjingeling! 

Av happyworkaholic - 18 april 2011 06:22

Trött katt   


Idag hade jag verkligen velat göra Bus sällskap och ligga kvar under täcket ett par timmar till. Zzz... Tias sover fortfarande så jag är gaaaanska säker på att han också gärna hade tackat ja till det förslaget ;)


TH är fortfarande sjuk. Eller rättare sagt, hennes stackars pojke är det, så de lär antagligen bli lite småkaos på jobb idag också.

Jag ska sitta i receptionen hela dagen så jag har ett tvättkaos att se fram emot imorgon :s Men men, den dagen den sorgen som man brukar säga ;)


Ska träffa fina lilla Lisa efter jobb idag   Vi ska gå på bio. Wohoo!! :) Var ett tag sen vi träffades nu, i alla fall utan att behöva kånka runt på massa möbler och flyttkartonger :P hehe. Så de ska bli riktigt kul att ses ikväll.


Nä nu måste jag skaka liv i Tias och sen är det bara till att bege sig mot jobb.


Tjingeling! 

Ovido - Quiz & Flashcards