Alla inlägg den 18 juli 2012

Av happyworkaholic - 18 juli 2012 18:59

Men med både magknip och en envis hicka så är det inte lätt att få någon sömn :(

Av happyworkaholic - 18 juli 2012 17:15

Blev inte riktigt som vi tänkt oss när vi kom in till vårt lilla knyte idag...
Barnläkaren informerade oss om att Elina fått en bakterie som heter Serratia, som barn som ligger i kuvös tyvärr lätt kan få (bakterier har ju en förmåga att trivas i fuktiga miljöer).
Eftersom Elina är frisk så märker hon inte av att hon har den, men om ett barn som är sjukt eller har nedsatt immunförsvar blir smittad så kan han/hon bli väldigt väldigt sjuk.
Så nu har vi fått flytta till ett s.k familjehem istället, ett större rum där "allt" (sängar, toa, dusch etc) finns inne på rummet. Detta gör dock att minst en av oss måste vara här dygnet runt, helst båda två, för nu är det vi själva som ska sköta om henne. Självklart finns personalen till hands om vi behöver hjälp men de finns inte i samma rum hela tiden som de varit innan. Och så är där ju den lilla haken att vi måste vara här inne på rummet hela tiden...
Lite småtrixigt att ordna med katterna och fixa saker som behövs :s Men med hjälp av snälla föräldrar och syskon så tror jag att vi snart har lyckats :) Bara maten som vi inte riktigt funderat klart på hur det ska lösas varje dag, vi kan ju inte tillaga något här och köpemat kan man ju inte ha varenda dag :/ Men men, det löser sig väl det med på något vis :)
Huvudsaken är ju att vår lilla tjej mår bra, och att dömma av hur hon ser ut nu så tror jag hon mår alldeles förträffligt :)

Ovido - Quiz & Flashcards