Alla inlägg den 31 juli 2012

Av happyworkaholic - 31 juli 2012 20:46

Igår, efter de massiva regnskurarna och den ensamma enorma åskknallen, begav vi oss ut på lite promenad tillsammans med Tobbe som också behövde rastas :)
Först blev det en tur ner till ELON och WOODY för att titta på torktumlare. Hittade en som verkade bra, i samma märke som tvättmaskinen vi har, och som låg bra i pris. Så blir nog den vi köper när tvättmaskinen är inkopplad. Vilket förhoppningsvis blir snart :)
Efter det vandrade vi vidare ner till Valen för att köpa blöjor på Apoteket (pematurblöjor säljs inte i vanliga affärer) men det visade sig vara lättare sagt än gjort :s Fick gå till tre olika apotek innan vi hittade någon som hade dem, och då hade de bara ett enda paket. Tydligen är de beställningsvara så man måste säga till två dagar i förväg om man vill ha sådana :/ Suck... Men men, vi fick i alla fall så vi klarar oss två-tre dagar till.
Vi dumpade Tobbe vid apotek nr tre, där han skulle bli hämtad av sin bror, och sen gick promenaden vidare hem till Gittan & Lasse. De åker till Bulgarien i dag och blir borta i två veckor så självklart ville de träffa Elina innan :)
När vi kom fram till dem var jag HELT SLUT i hela kroppen! Snacka om att musklerna har förtvinat totalt efter nästan två månaders sängliggande :s
I natt när det var dags för första målet mat var jag så öm i kroppen att jag knappt kom ur sängen :s
Kommer krävas en hel del promenader för att få denna förslappade kropp i skick igen! Tur att både jag och lillfisen gillar att vara ute och gå :)

Idag har vi haft slappedag här hemma. Steg inte upp förrän vid halv elva när farmor ringde och sa att hon och farfar var på väg till oss för att äntligen få se på vårt lilla underverk ;)
När de åkt så gick vi och la oss och vilade en stund allihopa. Skönt!
Sen kom mamma med sutursaxen i högsta hugg för att klippa bort öglorna där jag blev sydd efter kejsarsnittet. Resorberbar tråd eller inte, de ville inte lossna av sig själv :/ Men nu är de borta :) Tack mamma! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards