Alla inlägg den 23 juli 2012

Av happyworkaholic - 23 juli 2012 14:47

Vaknade vid halv ett i natt av att Elina nös som bara den. Inget konstigt med tanke på hur de fixat och trixat med sonden i näsan innan på dagen men reste mig ändå för att ta en kik så hon inte dragit ner snuttekatten helt över huvudet som hon envisas med ibland ;)
Och vad hittade jag när jag tittade ner i sängen? Jo en klarvaken liten fis med hela sondslangen i ett fast grepp. Helnöjd! :) jäkla unge! ;)
Bara till att ringa på klockan för att få hjälp för utan sonden blir det jäklar i det inte mycket mat ;)
Hon var jätteduktig när bm skulle sätta tillbaka den, låg där snällt och filosoferade :) ja lite tårar kom det på slutet men det är ju förståeligt. Hur kul är det att få en slang nerkörd i magen?!

Det var den snälla bm som hade nattpasset igår igen så vi hade lyxen att kunna sova ett par timmar extra :D Hon har varit jättegullig och tagit hand om matningen kl 04 de senaste två nätterna. Det är då både jag och Tias sover som bäst så det gör en otrolig skillnad att slippa vakna och stiga upp då. Helt klart vår favorit-bm på denna avdelningen! ;) Och hon är så gullig mot Elina <3

Vid elva-tiden kom Emma (Elinas gudmor) på besök :) Har ju väntat som på nålar på att få träffa vårt lilla pyre :) Hennes reaktion var typ samma som alla andras; Gud vad liten hon är! :p haha.
Självklart charmade Elina brallorna av henne på bara ett par sekunder ;) Vaknade till och med och kunde koppla på charmen till max genom att ligga och göra små hamsterljud och titta på Emma med sina stora fina ögon <3

Ovido - Quiz & Flashcards