Alla inlägg den 24 juli 2012

Av happyworkaholic - 24 juli 2012 20:41

...det känns det att man fått i natt. Låg och titade på Wallander på tv igår, gäller ju att passa på att titta när det finns något som inte är totalt skräp ;) Men det resluterar ju också i att man inte somnar förrän lite senare, vilket i sin tur reulterar i att man ska stiga upp ca en timme efter man somnat    För vår lilla skrutt bryr sig ju inte om hur mycket/lite sömn mamma och pappa får, hon vill ha sin mat var tredje timme oavsett    ;)

Vid fyra i natt/morse var det dags för blöjbyte också, och kan säga att det är ett under att den blöjan satt som den skulle för det gjordes mer eller mindre i sömnen :s Fast jag antar att det betyder att "skillsen" är där nu ;P haha. 

När bm kom in med maten frågade hon om jag ville att hon skötte matningen så jag kunde lägga mig igen. Det erbjudandet tog jag tacksamt emot och kröp ner under täcket igen när blöjan var bytt. Vissa av bm:arna här är verkligen guld värda!   


Vid tio-matningen i morse fick vi hjälp av en bm som är amningsspecilist, i alla fall kändes det som det :) Hon kom med massa bra tips på hur vi ska få det att fungera så bra det bara kan. Väldigt pedagogisk och visade och förklarade och hjälpte till på alla sätt och vis. Kan säga att det är inte det lättaste att få det rätt :s Ser så enkelt ut men det är det inte. Speciellt inte när det är vääääldigt mycket bröst och väldigt lite bebis. Känns som man ska kväva henne emellanåt   Men hon tyckte att det gick jättebra, och att både Elina och jag skötte oss exemplariskt :)Den lilla fisen fick till och med i sig så pass mycket att vi fick slänga lite av den maten vi skulle sonda för det blev aaaaalldeles fullt i den lilla magen. Mamma och pappas duktiga tjej :)  


Elina går upp i vikt precis som vi vill att hon ska, och väger nu hela 1580 g. Stora lilla tjej 



Vi har även pratat med den bm som har hand om hemsjukvården. Gått igenom vad som kommer hända när vi får komma hem härifrån, och även vad som krävs för att det ska ske. Känns som vi är en bra bit på vägen, vilket är både skrämmande och spännande :) 


Sen kom tant Jenny på besök, med massa presenter från henne och hennes golfnörd till man   hehe. 

Fick en jättemysig filt, en mjuk och go kanin och en nallesnutte som det står Princess på. Tack så mycket!


Även tant Kerstin (aka Syrran) tittade förb på en snabbvisit. Hon hade hört att vi fick ta emot korta besök och bara rååååkade vara i närheten ;) hihi. Även hon kom med massa presenter, jättefina kläder av märket Newbie. Älskar det märket, i stort sett allting från dem är jättefint! Dock är de i lite större storlek så vi får vänta ett tag innan de passar. Men det gör absolut ingenting :) Tack så mycket!


Jag har känt av lite huvudvärk under förmiddagen och efter lunch slog den till ordentligt!

Riktigt rälig migränhuvudvärk som vägrar ge med sig :/

Varken sömn, vatten eller huvudvärkstabletter biter på den   Blev smått orolig att det kanske var läckaget i ryggen som spökade så pratade med den bm som var med och tog hand om Tias och Elina under kejsarsnittet, och hon i sin tur pratade med narkosläkaren om det hela. Det kan hända att "pluggen" man gjort med blod löses upp, men det är väldigt ovanligt. Huvudvärken är inte lika illa som den var innan de gjorde blood patchen, men å andra sidan så började det ju med "vanlig" migränhuvudvärk då också så man vet ju aldrig. 

Har fått en ny sorts värktablett som jag ska testa nu ikväll och under natten, blir det inte bättre av dem skulle narkosläkaren komma och undersöka mig imorgon förmiddag. Hoppas hoppa att det går över! 


Ligger och lyssnar på Tomas Ledins konsert på Skansen nu. Han levererar fortfarande efter alla år som artist :) Och vår lilla tjej tycker uppenbarligen också om honom för hon har varit vaken i över 1,5 timme nu    och verkar inte ha några planer på att somna än. Ligger med vidöppna ögon och tittar sig omkring och suttar på sin napp   


 

Ovido - Quiz & Flashcards