Alla inlägg under april 2011

Av happyworkaholic - 17 april 2011 15:44

Hemma hos mamma och pappa...


Har varit runt och tittat på olika sorters golv och tapeter idag :) Vill riva ner de gamla fula tapeterna vi har nu och måla om   

Hittade en (diskret) fin tapet som hade passat perfekt som fondtapet på väggen bakom soffan :)

Vill även lägga nytt golv i lägenheten, så att det blir lite mer enhetligt. Nu är det olika golv i alla rummen :s Men det kostar ju att renovera så måste ju försöka hålla kostnaderna nere. Synd man inte är rik, då hade det varit mycket lättare och roligare att göra om :P 


Nu är det hög tid att bege sig till andrslöv. Kusinerna har kalas idag så ska dit och fira dem nu :) 


Tjingeling! 

Av happyworkaholic - 16 april 2011 08:35

Vilken härlig morgon! Vaknade (väldigt tidigt) av fågelkvitter. Blev först lite irriterad men när jag tittade ut och såg att solen redan hade börjat titta fram så försvann den känslan igen. Sitter ute på balkongen, invirad i mitt täcke, och bara njuter. Härlig frisk luft, sol, fågelkvitter och en katt som är helnöjd över att jag är där ute tillsammans med henne (favoritstället).

Som sagt, vilken härlig morgon!  


Igår var det ju fredag (härligt) så då slutade jag tidigt från jobb (skönt).

Mötte upp Emma hemma hos henne och sen gick vi ner till Harmony och åt. Var så hungrig att jag skakade så mat var verkligen välbehövligt! Och gott :)

När vi ätiti upp var Emma tvungen att skynda sig hem för hon skulle iväg och jobba. Jag behav mig också hemåt, mest för att byta om och umgås en stund med Bus :)


 

Efter en stund ringde Alexandra. Hon hade bebiskris :s Hade promenerat hem till Leos farmor och farfar med den nya vagnen (med sittdel), men när de nu skulle gå hem igen hade Leo totalvägrat att sitta i vagnen. Gallskrek hela tiden så hon fick vända och gå tillbaka igen. Så nu behövde hon sjuts hem för att hämta liggdelen istället. Körde bort och hämtade Alexandra, körde hem till henne och hämtade liggdelen, och körde tillbaka till Leos farmor och farfar.


 

Vädret var ju helt underbart igår så jag ställde bilen hos Gittan o Lasse och promenerade tillbaka till stan med Alexandra :) Vi vandrade runt i nästan två timmar. Köpte mjukglass (mums!) och satt på torget och njöt av solen. Leo sov hela tiden :) Alexandra fick för mycket strössel på sin glass så hon kom på den brillianta idén (inte) att hon skulle skaka av strösslet från glassen. Haha. Detta resulterade ju så klart i att all mjukglassen ramlade på marken och hon stod kvar med endast struten kvar. Haha. Skrattade så jag hade kramp i magen!  

Träffade Christoffer, Yohanna och lille Jamie på torget precis efter glassincidenten. De var också ute och promenerade  det fina vädret. Jamie har verkligen blivit stor. Söta lilla unge :) De stannade bara en kort stund för de skulle hem till André och Sofie för att äta middag.


Jag och Alexandra promenerade vidare en stund till och sen mötte vi upp Sebbe för han och Alexandra skulle in på ica och handla. Jag följde med som barnvagnschaufför :P


    

Gjorde dem sällskap bort till deras lägenhet och sen promenerade jag vidare hem till mig. Blev ett par härliga timmar utomhus :) Bosatte mig ute på balkongen när jag kom hem. Tog med mig mitt täcke och datorn och mös ner mig i soffan tillsammans med Bus. Hon var väldigt nöjd med vår sysselsättning :) Myskatt :)


Tias jobbade extra på Arenan så han kom inte hem förrän vid åtta. Blev lite tv-tittande och mys. En lugn fredag :)


_____________________________________________________________________


Nu ska jag gå in och mysa lite med min sovande man :) Sen sk jag bege mig in till Mobilia :) Får se om jag lyckas locka med mig någon kul :)


Tjingeling!



Av happyworkaholic - 8 april 2011 22:45

Igår var det extremt kort dag på jobb! Började halv åtta och slutade tolv   

Alla städade och bytte om i rekordfart, och sen hoppade vi in i bilarna och begav oss till Danmark för att gå på Scandefa (en tandläkarmässa).  


Först blev vi bjudna på lunch, en buffé med lite allt möjligt gott :)

Sen var det dags att bege sig in på själva mässan. Jag förstod ganska snart att det hela gick ut på att samla på sig så mycket gratisprover som möjligt och prova så mycet olika sorteras gratisvin- och öl   haha. Nä riktigt så illa var det inte  Men vi fick en massa gratisprover och det bjöds på dryck i alla dess slag i de olika moniterna, och så fick man så klart lulla runt och titta på alla nyheter som de olika företagen ville att man skulle införskaffa till sin praktik. Vissa saker verkade väldigt bra, andra klarar man sig nog ganska bra utan...

Väldigt trevligt hade vi i alla fall!  



När klockan var fem samlades vi för tt bege oss tillbaka till Sverige igen. Självklart med påsarna fulla av diverse bra- att-ha-saker  

Mina kära kolleger var lite smått fnissiga när vi begav oss mot bilen, och allas snygga blåstfrisyrer gjorde inte saken tråkigare   Haha.


Olivera - Mamma - Lisa - Carina


På väg över bron kom "baksätesfolket" på idén att vi skulle ha After Work och ta en öl på Lilla Torg (dock inte jag eftersom jag var dagens chaufför). Så det var precis dit bilen rullade   Väl där hade vi dock lite beslutsångest. Vi kom nämligen på att det var gaaaaaanska många timmar sen vi åt så vi behövde nog ha någonting i magen. Nachos och vitlöksbröd lät väldigt gott!   Problemet var bara att den restaurangen vi hade satt oss på inte hade vitlöksbröd   Vilken restaurang har inte vitlöksbröd?!? 

Så det var inte mycket annat att göra än att resa på oss igen och vandra vidare till ett annat (bättre) ställe. Då fick vi syn på T.G.I Friday. Perfekt! Vi stegade in, slog oss ner, beställde dricka och fick menyn. Och plötsligt hade vi beställt in buffalowings, vitlöksbröd, kyckling, pommes, hamburgare och dessert   haha. 

Vi åt och skrattade, drack och skrattade, åt och skrattade, och skrattade lite mer! När vi gick därifrån var vi så mätta att vi hade kunnat låta bilen stå och rulla hem för egen maskin       



Så för att sammanfatta det hela; det var en väldigt blåsig och väldigt trevlig dag!  


Tjingeling!   

  

Av happyworkaholic - 7 april 2011 20:24

Lång dag på jobb idag. Antar att det kompenserar för den korta gårdagen :)

Har spenderat dagen med att pyssla i sterilen, tvätta, stryka, sitta i receptionen och knappa in en halv miljon bankgiro (kändes det som i alla fall) :s


Blev lite väl mycket att göra på slutet så kom inte ifrån jobb förrän klockan var kvart över sex. Träningen börjar halv sju så var smått stressad   


De var jämna på träningen så jag begav mig hemåt igen redam vid halv åtta. Tog en snabbmiddag och sen begav jag mig ut i blåsten för en promenad. Kan inte påstå att det var speciellt mysigt men det ändå ganska skönt. Inte blåsten men att röra på sig. Har smått träningsvärk efter gårdagens stallbesök så musklerna behövde sträcka på sig :) 


 


Sitter och tittar på de sista avsnitten av Ghost Wisperer. Fattar egentligen inte varför jag tittar på det när jag är ensam hemma, håller på att hoppa ur skinnet var och varannan minut :s 

 

Tjingeling! 

Av happyworkaholic - 6 april 2011 20:30

Idag är det onsdag. Underbara onsdag!   Det betyder kort dag på jobb, slutar redan klockan ett- härligt!


Och just idag innebar det även massage. Jag tycker ju inte det är speciellt skönt just under tiden jag får det, men sen efteråt är det jäkligt skönt! Och välbehövligt!


Efter det hämtade jag upp Jennifer och sen åkte vi ut till mamma och pappa för att leka med Trassel och fixa i stallet. Och mysa med hästarna så klart!  

Jennifer hon fyllde på vatten till alla och sen ryktade hon både Winni och Katie- hon var väldigt populär! 

När klockan var halv åtta fick jag slita henne från stallet med argumentet att hennes mamma snart skulle skicka ut en efterlysning på henne om vi inte började dra oss hemåt :P Haha...


 


Tjingeling!  

Ovido - Quiz & Flashcards